Dezastrul tastaturilor de doi lei de la Apple, subiect la Oscaruri: atacul lui Taika Waititi la adresa gigantului

0 2

După ce a câștigat premiul Oscar pentru scenariu adaptat, Taika Waititi, regizorul Jojo Rabbit, a venit cu mai multe ironii la adresa tastaturii Apple.

Apple a schimbat tastatura la MacBook-uri în 2015, odată cu lansarea MacBook-ului de 12 inci. În 2016, aceeași tastatură cu mecanismul fluture a ajuns la MacBook Pro-urile de 13 și 15 inci. Abia la final de 2019, Apple a schimbat din nou tastatura pe care o folosește în sistemele sale portabile, dar doar pe noile sisteme de 16 inci, al căror preț începe de la 12.000 lei.

În acest timp, au existat numeroase procese pe marginea tastaturii dezastruoase de pe sistemele care costă o avere. După ce a pierdut un proces dureros în SUA, Apple a fost nevoită să acorde o garanție extinsă de patru ani posesorilor de MacBook-uri care au problemă cu tastatura. Situația este una jenantă, pentru o companie care a fost evaluată la un trilion de dolari.

Atât de penibilă este situația tastaturii de pe sistemele portabile Apple, încât un regizor și scenarist de Oscar a venit cu un atac la adresa gigantului din Cupertino la câteva minute după ce a primit statueta.

Waititi a primit o întrebare despre doleanțele scenariștilor în fața noului val de producători de conținut. Ca referință, la categoria producători intră Netflix, Apple, Amazon, Disney și alte servicii de streaming care își crează propriul conținut original. La întrebarea cât se poate de serioasă, regizorul a venit cu o serie de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica