Dezamăgire în rândul clienților Ford: aceste modele ar putea fi livrate fără anumite echipamente

0 0

Criza din industria auto și-a spus cuvântul în 2021 și mulți producători au fost afectați. Ford nu face excepție.

Ford se confruntă cu dificultăți din cauza crizei de microcipuri din industria auto. Producătorul american ia în calcul să livreze unele modele fără unele echipamente electronice.

Se pare că informația a fost deja transmisă dealerilor. Acestora li s-a spus, practic, că au și această variantă, în cazul în care nu mai vor să aștepte rezolvarea problemelor și vor să-și onoreze cât mai repede promisiunile către șoferii interesați de cumpărarea unui model Ford. Cine e de acord să primească mașina fără anumite componente electronice va fi chemat ulterior la service pentru a i se monta sistemele lipsă.

Probleme la Ford

Este, după cum remarcă analiștii, o soluție de compromis pentru dealerii Ford din SUA, care s-au plâns că nu mai au stocuri și au nevoie de mașini. Ford intră, astfel, în rândul altor constructori care se văd obligați să vină către clienți cu mașini cu dotări lipsă, din cauza crizei semiconductorilor.

Este vorba despre livrarea autovehiculelor fără unele echipamente care se bazează pe cipurile cu semiconductori. În acest fel ar putea fi atinse două ținte: producția să nu stagneze până la deblocarea pieței de semiconductori, iar dealerii vor avea mașini pe care să le vândă clienților.

Problema cea mai importantă va fi cea a montajului, pentru că e nevoie de persoane…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica