Detaliul mai puțin știut din viața lui Steve Jobs: unde se „ascundea” când își închidea telefonul și nu putea fi găsit

0 0

Cu siguranță că Steve Jobs va rămâne pentru totdeauna un reper în evoluția tehnologică globală a acestui secol, însă puțini oameni cunosc ce se întâmpla în interiorul companiei căreia Jobs i-a pus bazele, dar și detalii despre cum era Jobs, de fapt, în viața de zi cu zi.

Recent, angajații Apple au început să vorbească și să ofere detalii despre cum mergeau lucrurile în companie, pe vremea când Steve Jobs era șeful lor. În cartea intitulată „Breathe. Choose: Become the CEO of Your Well-Being”, fostul asistent executiv al lui Jobs, Naz Beheshti, dărâmă toate miturile despre Steve Jobs.

Steve Jobs era considerat o persoană obsedată de muncă și care își dedica existența companiei, neglijându-se, însă se pare că acesta punea mare preț și pe relaxare, pe pauză pentru minte și suflet, pe momentele de deconectare de la tot și scufundare în propriile gânduri.

Naz Beheshti susține că regretatul Steve Jobs își închidea uneori telefonul și niciun angajat nu mai putea lua legătura cu el. Acesta era semnalul pe care toți îl cunoșteau: că Jobs se detașează de răspunderea de CEO și se scufundă în gândurile lui.

În acele momente, Steve Jobs putea fi găsit într-un singur loc

Mai, exact, în biroul lui Jony Ive, fostul șef de design al Apple, unde ar fi visat la viitor, jucându-se cu machete și prototipuri la care Jobs se referea adesea că fiind „jucăriile” sale.

„Am descoperit rapid cum arăta timpul de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica