Detaliu trist despre Xbox Series X: cât spațiu ai pentru jocuri, de fapt

0 7

În cazul în care te gândeai că 512GB îți sunt suficienți pentru jocuri dacă îți iei un Xbox Series S sau 1TB nu ar trebui să-ți facă probleme pe Xbox Series X, te înșeli.

La fel cum pe un iPhone de 64GB nu poți stoca 64GB de date, cei de la Microsoft au omis să-ți spună în materialele de marketing pentru viitoarele console că spațiul disponibil va fi cu mult mai mic decât pe cutie. Dintr-un punct de vedere, fenomenul era previzibil, dar nu se aștepta nimeni la o asemenea discrepanță.

În teorie, noua serie de console Xbox Series ar trebui să ajungă la primii cumpărători începând cu 10 noiembrie. Se pare însă că unele magazine au făcut o greșeală și au livrat unitățile comandate mai devreme. Nu a durat mult până când un utilizator de pe Reddit și-a detaliat experiența, începând cu spațiul liber.

Dacă îți cumper un Xbox Series S, care vine la pachet cu un SSD de 512GB, vei avea acces la doar 364GB pentru instalarea de jocuri video. În mod similar, Series X are un SSD de 1TB din care poți folosi o valoare absolut șocantă de doar 802GB. Cu alte cuvinte, discutăm de 30% din spațiul Series S și 20% din spațiul unei console Series X care este sacrificat pentru sistemul de operare și alte funcții ale consolei.

Valorile sunt exagerate din multe puncte de vedere și, din păcate, este improbabil să avem parte de o explicație prea curând sau vreodată. Ca referință, dacă ai face o paralelă între sistemul de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica