Descoperirea care o supără pe Olivia Steer: vaccinul pentru cancer ar putea deveni realitate

0 5

Cancerul afectează o destul de mare parte a populației planetei, dar în curând am putea avea un vaccin pentru exact această boală.

Dezbaterile cu privire la vaccinuri au împărțit populația în două: cei care cred în capacitatea acestora de ne proteja și cei care au impresia că fac mai mult rău decât bine. Totuși, cercetătorii au descoperit o modalitate prin care am putea primi un vaccin pentru cancer.

Oamenii de știință au descoperit cum ar putea reconecta celulele imune pentru a putea lupta cu orice tip de boală. Procesul implică injectarea unor particule minuscule de cod genetic în corpul care călătorește la celulele imune și le învață să recunoască anumite tipuri de cancer.

Partea bună e că această procedură nu ar urma să fie una limitată. Tehnica poate fi una universală, datorită faptului că acest cod genetic poate fi programat pentru orice tip de cancer. Astfel, medicii nu ar avea nevoie decât de profilul genetic al tumorii pentru a putea prepara un vaccin specific pentru fiecare tip de tumoră. Vestea cea mai bună e că vaccinul nu doar al lupta contra bolii, ci ar urma să și prevină revenirea acesteia.

Cât de aproape este un vaccin pentru cancer

Efectele negative pe care tratamentul pentru cancer îl are asupra corpului uman sunt foarte bine cunoscute de toată lumea. Astfel, un vaccin pentru cancer ar reprezenta soluția ideală în lupta contra bolii. Sistemul imunitar al pacienților ar putea lupta singur cu boala,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica