Dell anunță noile laptopuri din Seria G: de acum vei avea experiențe de joc uluitoare [P]

0 4

În ultima perioadă, cu toții am început să apreciem mai mult set-up-ul nostru de acasă. De la productivitatea de care aveam nevoie în prima parte de a zilei și până la puterea unei plăci grafice pentru jocuri fară pic de lag după program, am realizat că din ce în ce mai mult din timpul nostru depinde de un device puternic.

Laptopurile din Seria G, dezvoltate de Dell Technologies, ar putea fi exact ce avem nevoie.

Obține un GG cu Seria G de la Dell

De câte ori ai simțit că poate reușeai să treci din prima încercare de o misiune mai grea dacă te ajuta device-ul? Nu mai este cazul să vorbim despre beneficiile jocurilor pe un PC performant sau despre faptul că vrei ca orice joc să ruleze cât mai bine pe PC, oricât de nou sau de vechi este acesta (pentru că știm că uneori poate mai vrei să încerci misiunea cu elicopterul din GTA Vice City). Pe seria G de la Dell găsești tehnologia Game Shift care activează un mod de performanță dinamică.

Așadar, prinde un GG cu seria  G de la Dell și înainte să-l auzi de la partenerii tăi de joc. Obține productivitate, alegând unul dintre laptopurile din seria G disponibile de la 15 inch la 17 inch. Află ce laptop din Dell G Series ți se potrivește:

Performanță pe 15″ și 17″ cu Dell G3

Dell G3 de 15” vine cu tehnologia Game Shift, placă grafică NVIDIA® GeForce® și procesoare până la Intel® i7 din a 9-a generație. Mai exact, te bucuri de o viteză superioară a sistemului de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica