Decizie radicală de la Lime: ce se întâmplă cu trotinetele electrice din România

0 1

În contextul în care cei mai mulți oameni stau în casă în această perioadă, cei de la Lime au luat o decizie radicală în ceea ce privește trotinetele electrice.

La nivel global, Lime este cel mai cunoscut furnizor de trotinete electrice, cu operațiuni în Europa și SUA. Până de curând, activa în peste 20 de țări, cele mai multe dintre ele din Europa. Costurile în România erau foarte rezonabile pentru a ajunge rapid dintr-o parte în alta, 3 lei deblocarea și 60 de bani pe minut utilizarea.

Plata se efectua cu cardul aferent contului tău de utilizator, similar cu ceea ce se întâmplă pe Uber, de exemplu. În plus, acest serviciu a ajutat foarte mulți oameni să facă niște bani în plus din poziția de încărcători ai trotinetelor. Primeai aproximativ 10 lei pe o încărcare compleet, care dura între 4 și 5 ore.

Din păcate, în contextul pandemiei, numărul utilizatorilor de Lime a scăzut brusc. Cei mai mulți oameni stau în case, iar cei care ies să meargă la cumpărături, de exemplu, se feresc să intre în contact cu o bombă de bacterii precum o trotinetă care nu este spălată decât de ploaie.

„Pentru moment, punem pauză serviciilor noastre Lime pentru a ajuta oamenii să stea liniștiți și în securitate”, explică societatea din California, într-un comunicat. O postare pe Twitter oferă mai multe detalii despre întregul set de circumstanțe din spatele deciziei. Din câte se pare, are legătura cu sănătatea populației…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica