Decizia pe care o pot aplica Telekom, Digi, Vodafone și Orange în România. În SUA se întâmplă

0 0

La nivel mondial, mai multe companii caută să ia măsuri pentru a ajuta oamenii aflați în carantină, începând cu operatorii de telefonie mobile și internet. Rămâne să vedem când ajung în România.

În SUA, numărul bolnavilor de Coronavirus a ajuns la 26.900 de persoane, la momentul redactării acestui material, cazuri care s-au reflectat în 384 de decese. Nivelul de panică este însă mai problematic decât boala. Pentru a se liniști cât de cât și pentru a-și păstra luciditatea, oamenii caută să se informeze pe de pe internet.

În consecință, operatorii Comcast și T-Mobile au făcut un anunț surprinzător pentru binele abonaților. Ca referință, aceștia sunt cei mai importanți furnizori de internet de pe teritoriul SUA. Cu un pic de noroc, s-ar putea să vedem măsuri similare și în țara noastră, deși această politică este oricum mai relaxată când vine vorba de Telekom, Digi, Vodafone sau Orange, comparativ cu situația din Statele Unite ale Americii.

În SUA, dacă ești abonat la Comast sau T-Mobile și ai un abonament cu un trafic de date limitat, pe parcursul următoarelor 60 de zile, fără nicio modificare adusă abonamentului tău de date, vei avea avea acces nelimitat la internet cu viteză maximă.

”Cu atât de mulți oameni care lucrează și învață de acasă, vrem ca abonații noștrii să acceseze internetul fără să se gândească la abonamente”, se arată într-un comunicat de presă al Comcast. ”Deși…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica