Decizia care ar putea deschide calea spre plata cu Bitcoin peste tot în România

0 4

Bitcoin e cea mai cunoscută criptomonedă, dar adopția ei la scară largă e destul de problematică în acest sens și are multe necunoscute. Totuși, s-ar putea deschide calea spre plățile de tip cripto.

Dacă vrei să plătești cu Bitcoin în România poți identifica la acese moment destul de multe locuri, inclusiv magazine online. Doar că adopția la scară largă are multe necunoscute. Între timp, însă, se fac mutări importante spre această direcție.

Cei de la Elrond au semnat cu Netopia, unul dintre cei mai cunoscuți procesatori de plăți din Românie, pentru a deschide calea pentru 30.000 de comercianţi să poată accepta plata în eGold, moneda dezvoltată prin blockchain de Elrond. Nu e o monedă foarte cunoscută, dar s-ar putea crea infrastructura necesară.

Cum s-ar putea deschide calea pentru plata cu Bitcoin peste tot în România

Elrond a anunțat posibilitatea plăţii folosind criptomoneda eGold la peste 30.000 de comercianţi din România, prin intermediul procesatorului de plăţi NETOPIA Payments.

“Peste 100.000 de români au descărcat aplicaţia Maiar şi majoritatea deţin deja şi eGold. Atât ei, cât şi ceilalţi membri ai ecosistemului Elrond, vor putea beneficia de timpii de procesare şi costurile scăzute ale tehnologiei blockchain în viaţa de zi cu zi. Integrarea cu Netopia este un prim pas important spre crearea unei reţele globale de plăţi care foloseşte tehnologia Elrond”, a spus Beniamin Mincu, CEO Elrond.

În…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica