De unde iei declarația pe proprie răspundere: STS a anunțat singurul site oficial

0 3

Ai nevoie de-o declarație pe proprie răspundere pentru toate ieșirile din casă. Sau poți avea adeverință de la angajator, dacă deplasarea e în interes personal. Acum, STS are, în sfârșit, un site de unde poți obține formularul. Vestea și mai bună e că poți completa online.

După anunțul privind necesitatea să completezi declarație pe proprie răspundere la ieșirea din casă, au apărut și site-uri care îți promiteau că poți completa online. Bitdefender a anunțat că blochează by default majoritatea acestor site-uri și-a atras atenția că pot colecta date.

Unul dintre site-urile care păreau legitime era carantina.me. Între timp, s-a dovedit și legitim. STS a colaborat cu echipa care l-a creat și au folosit infrastructura de acolo pentru declarație pe proprie răspundere pentru un site oficial: formular.sts.ro.

Platforma anunțată acum de Grupul de Comunicare Strategică permite completarea formularelor de pe telefon sau calculator. Poți arăta această declarație și de pe telefon, nu trebuie neapărat printată.

Declarație simplificată și disponibilă de pe site-ul cu știri oficiale

Înainte de acest site găzduit de STS, a venit și o simplificare pentru declarație pe proprie răspundere. Formularul este găzduit pe stirioficiale.ro, unde ai și adeverința de la angajator. Poți descărca PDF pentru declarația pe propria răspundere de aici și cel pentru adeverința de la angajator de aici.

Potrivit GCS, pe timpul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica