De ce tot mai mulți doctori au trecut pe TikTok și cum îi ajută asta pe tineri

0 1

TikTok a devenit o aplicație extrem de populară în rândul tinerilor. Dar se pare că și medicii consideră că se pot folosi de rețeaua de socializare. Și au ajuns să o folosească tot mai des.

TikTok e rețeaua de socializare deținută de chinezii de la ByteDance și a reușit să atragă tot mai mulți utilizatori. O folosesc în special tinerii, dar o să găsești acolo și foarte mulți influenceri, care au decis că au un spațiu foarte bun în care pot crește.

Acum, și medicii au decis să-și facă acolo un cont. Consideră că, în acest fel, mesajul lor ajunge mai repede la populația tânără, cea care nu pare să conștientize pe deplin pericolele de sănătate care pot fi întâlnite la tot pasul. Unul dintre se referă la țigările electronice.

Medicii au trecut pe TikTok

Medicii au început să-și deschidă conturi pe TikTok tocmai pentru ca mesajul lor să ajunge mai repede la tineri. Acolo vorbesc, între altele, despre pericolul reprezentat de țigările electronice, controalele ginecologice și alte curiozități medicale. Un medic din Minnesota, de exemplu, și-a deschis un cont pe TikTok tocmai pentru a spune cât de periculos e vaping-ul.

A adunat imediat nu mai puțin de 300.000 de urmăritori, mai ales că postează destul de des pentru a întreține interacțiunea. Multe dintre postările sale fac referire la impactul pe care-l au asupra adolescenților țigările electronice, împărțirea unei acadele cu alți prieteni sau…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica