De ce să vorbești mai mult cu prietenii, nu despre pandemie: care sunt alternativele, la ce ajută

0 0

Trecem printr-o perioadă ciudată și contrar celor spuse de premierul Florin Cîțu, aceasta stare de incertitudine nu se va încheia curând. Important este să fii bine și să cauți o stare de bine în interacțiunile cu prietenii tăi.

Dacă imaginea de mai sus îți conferă o stare ciudată, de disconfort sau chiar supărare, este perfect normal. În funcție de tabăra în care te afli, s-ar putea să te crispezi când vezi atât de mulți oameni relaxați, zâmbitori, fără mască pe față, într-un context social.

De partea cealaltă a baricadei, s-ar putea să te supere faptul că au mască într-o poză, fie și sub barbă. De ce ai imortaliza un cadru cu mască pe nas, sub nas sau sub barbă? De ce ai vrea să ai o amintire a acestor momente ciudate, neobișnuite?

Este suficient să arunci o privire pe Facebook sau Instagram și vei vedea câ taberele sunt cât se poate de divizate în ceea ce privește reacția la perioada de pandemie. Unii s-au vaccinat de două ori și, în continuare, își schimbă hainele în garaj când vin acasă sau la ușă, le pun imediat la spălat și sar în duș, preferabil fără să atingă nimic.

Alții, poate chiar membrii ai familiei, nu au purtat corect o mască într-un an întreg, iar dacă refuzi să-ți dai jos masca în contextul unei poze, se supără pe tine. Suntem divizați, iar acest lucru este mai sigur decât faptul că la vară te vei relaxa pe o plajă în Grecia.

În tot acest timp, nimic nu este mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica