De ce mai „păstrează” Google pozele cu oameni decedați

0 2

Google știe cam totul despre tine și asta nu mai e de multă vreme o noutate. Dar ce ai zice dacă, la o simplă căutare pe Google, ai da peste apropiați care nu mai sunt în viață?

Google Street View e un instrument destul de interesant dacă vrei să vezi cum arată un loc în care vrei să ajungi sau cum s-au schimbat străzile pe care ai copilărit. Funcția asta îți oferă acces la mai toate străzile din lume și vedere 360 ca să vezi tot ce e prin împrejurimi.

Vine, însă, la pachet și cu o chestiune despre care mulți spun că e utilă, iar alții se plâng că nu se simt tocmai confortabili. Ai observat, probabil, că în poze mai apar și oameni. Persoane care se regăseau atunci pe trotuar sau care traversau strada. Fețele lor sunt blurate, dar apropiații îi recunosc.

Și tocmai aici intervine controversa. În poze apar și oameni care nu mai sunt în viață.

Google și pozele oamenilor decedați

Unii utilizatori de Twitter și-au surprins, în pozele de pe Google Maps, cunoștințe care au murit în urmă cu câțiva ani. Dsitribuirea pozele de pe Google cu oameni care nu mai sunt în viață a devenit acum un trend pe Twitter.

Mulți utilizatori susțin că, în primă fază, îi cuprinde tristețea atunci când văd pozele. Dar apoi se gândesc că nu-i chiar atât de rău, pentru…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica