De ce iPhone 11 o să tragă în jos prețul pentru oricare alt iPhone

0 4

iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie și, dacă tot mai e ceva timp până atunci, e cazul să te gândești serios când să cumperi un telefon nou de la Apple. Te ajută și informațiile acestea despre momentele când prețul scade cel mai mult. În caz că te întrebai, da, acum e cel mai prost moment să cumperi un iPhone.

Înainte să fie lansat un telefon nou de la Apple, în ultima lună, e bine să nu cumperi niciun iPhone. Acum urmează să fie prezentat și lansat iPhone 11, așa că nu-i deloc un moment bun să cumperi. Cel mai bine e s-o faci la cam o lună după ce noul telefon a ajuns în magazine.

Decluttr, o platformă e-commerce specializată în buyback și resigilate, a făcut un calcul. Conform informațiilor disponibile la acest moment, un iPhone de generație veche pierde cam 30% până la 40% din valoare când vine iPhone 11. Și asta se întâmplă în prima lună de când e introdus un produs nou.

De ce iPhone 11 o să facă celelalte telefoane mai accesibile

  • iPhone 7 – 81% din valoare
  • iPhone 8 – 65% din valoare
  • iPhone 8 Plus – 61% din valoare
  • iPhone X – 59% din valoare
  • iPhone Xs – 49% din valoare
  • iPhone Xr – 43% din valoare

Ce vezi mai sus sunt procentele cu care s-au ieftinit telefoanele Apple de când au fost lansate până în prezent. Aceste prețuri se vor duce și mai mult în jos când va fi disponibil iPhone 11. Ceea ce e firesc: vine un produs nou, cel vechi se ieftinește. Mai mult, Apple are și o strategie aici: ține mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica