De ce e atât de popular Among Us? Ar putea fi jocul perfect pentru 2020

0 2

Dacă ești în căutarea unui joc pe care să-l joci de la distanță cu familia și prietenii, Among Us este gratuit, ușor de învățat și disponibil pe telefon. Jocul e foarte popular în ultimul timp.

Dacă anul acesta sărbătorile de iarnă le vei petrece la distanță de familie și prieteni din cauza pandemiei COVID-19, dar vrei totuși să ai ceva de făcut de la distanță cu aceștia, Among Us e perfect pentru asta. E un joc multiplayer pentru mobil, gratuit, care este mult mai distractiv decât să ai discuții politice cu membrii familiei la cina din ajunul Crăciunului.

S-au făcut în ultimul timp o grămadă de memes pe seama jocului, care implică figuri colorate, îmbrăcate în costume spațiale. Aceștia sunt jucătorii Among Us, care a crescut în popularitate în ultimele luni.

Ce este Among Us și cum joci?

Among Us este un joc online social, multiplayer, de la dezvoltatorul InnerSloth, similar cu Mafia sau Werewolf. Poți să te joci cu patru până la 10 persoane – fie persoane pe care le cunoști, fie online cu străini.

În joc, ești membru al echipajului, la bordul unei nave spațiale, încercând să-ți menții nava întreagă și să te întorci pe Pământ alături de echipajul tău. Dar un membru al echipajului a fost înlocuit de un extraterestru parazit, care vrea să elimine restul echipajului, înainte ca nava să ajungă acasă.

Problema este că impostorul arată la fel ca toți ceilalți, pentru că și-a schimbat forma în una…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica