De ce caută lumea să facă pâine cu (sau fără) drojdie în această perioadă

0 2


Poate că, în afară de bunicii de la țară, sunt foarte puțini oameni pe care-i cunoști și care fac pâine acasă, cu sau fără drojdie. Dar pandemia de coronavirus a cam schimbat totul.

Pâinea e un aliment care, poate, nu-ți lipsește de la nicio masă, deși consumul în exces nu e recomandat. E o perioadă în care multă lume stă acasă și respectă sfaturile autorităților în acest sens. Iar traficul pe internet, cum era normal, a crescut considerabil.

Acum, poate te interesează și cam ce caută lumea în această perioadă pe internet. Ei bine, caută pâine. Cu sau fără drojdie. Practic, căutările după aceste cuvinte au atins vârfuri impresionante în această perioadă.

Google, pâine, drojdie – care să fie legătura?

Căutare pentru „pâine” pe regiune în România
evolutie trend google paine drojdie
Trend pentru „pâine”, „maia” și „drojdie”

În condițiile în care multă lume stă acasă, cumpărăturile necesare sunt amânate pe cât posibil, tocmai pentru a ieși mai rar afară. Asta înseamnă, între altele, că trebuie să cauți soluții și să gătești acasă. Și nu numai mâncare diversă, ci și… pâine.

Cel puțin așa sugerează căutările din Google Trends. Pe lângă cele obișnuite în această perioadă – vaccin, coronavirus, pandemie, covid-19 sau…șomaj – sunt în creștere căutările legate de pâine și drojdie. Practic, s-au atins vârfuri nemaiîntâlnite până acum.

De precizat că, în plină pandemie de coronavirus, autoritățile au dat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica