De ce are eMAG mii de reduceri azi la produse Samsung, Huawei și nu numai

0 2

Nici n-a terminat bine cu campania de 1 decembrie, că eMAG a mai venit cu una. De data asta promite reduceri de până la 10 milioane de lei. Și, da, sunt o mulțime de produse cuprinse în ofertă. Dar de ce?

Pe 3 decembrie, eMAG susține că e o zi de marți cu trei ceasuri bune. Asta pentru că a dat drumul campaniei prin care sărbătorește 18 ani pe piața din România. Ocazie cu care bagă reduceri de aproape 10 milioane de lei. Toată lista de produse e disponibilă pe site, dar mai jos am adunat câteva produse pe care să le iei. Sau poți profita de electrocasnice mici, cum ar fi mașinile de tocat carne.

eMAG face 18 ani și bagă mii de reduceri

Ca idee, în campania eMAG 18 ani, magazinul oferă televizoare Samsung cu 10% reducere, telefoane și tablete Huawei cu 10% reducere și chiar laptopuri ASUS cu 10% reducere. Da, uneori ofertele pot fi mai bune de atât, dar acestea sunt categoriile scoase în față de magazin.

De la Huawei, de exemplu, poți cumpăra un Y6 2019 cu 32 GB spațiu de stocare la sub 600 de lei. Dar poate te interesează produsul premium al anului. Aici e vorba de Huawei P30 Pro, cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM, la care eMAG are reducere de 20%.

Dintre laptopurile ASUS se remarcă un model Strix cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. eMAG are în ofertă modelul cu placă video dedicată și reducere de 15%.

Printre televizoare Samsung am remarcat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica