De ce ar trebui să folosești o „plasă” cu internet wireless acasă sau la birou

0 20

Conceptul de mesh router nu-i nou, dar mereu poate fi îmbunătățită această idee. Recent am avut ocazia să văd cum cu două produse Synology îți poți face o rețea wireless care să te scape de nervii că semnalul n-ajunge peste tot.

Dacă te bazezi pe internet pentru muncă, entertainment sau gaming, nu cred că poți ajunge în punctul în care să zici că te bucuri de cea mai bună conexiune. Orice conexiune e dependentă de echipament, iar abia când ai unele dintre cele mai bune echipamente poți să spui că exploatezi la maximum internet de tip gigabit.

Totodată, suntem într-o perioadă în care e relevant ce viteză ai la internet prin cablu, dar mai mult îți pasă de cum se descurcă wireless. Și orice e wireless vine cu altă nevoie: acoperire. Cu toate acestea în minte am pornit să testez un pachet interesant de echipamente Synology: routerul wireles RT2600ac dual-band și două „prelungitoare” de internet MR2200ac. Toate acestea pot fi conectate între ele, cum e și indicat, ca să ai o acoperire cât mai bună. Sigur, nu în dauna vitezei.

De ce trebuie să știi de conceptul mesh

Synology router mesh (9)

Fără îndoială beneficiezi în prezent de-o ofertă bogată în echipamente de rețelistică wireless, de la routere de 50 de lei bucata până la echipamente care pot costa și până la 2.000 de lei. Dar oricât de puternic ar fi un router wireless, de unul singur nu poate acoperi suprafețe mari sau apartamente unde ai un număr considerabil de pereți…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica