De ce ar fi o idee bună să treci la un telefon de bunici

0 6

Smartphone-ul din buzunar ne ocupă o mare parte din timp, în fiecare zi, astfel că un telefon cu butoane ar putea fi o opțiune foarte bună ca să stai mai puțin cu ochii în ecran.

Telefoanele din ziua de azi pot face cam orice. Pe lângă faptul că sunt utile și le poți folosi să trimiți mesaje, citești știri sau să dai apeluri, sunt și o modalitate excelentă de a omorî timp cu un scroll pe Facebook, un videoclip pe YouTube sau pe o pagină de meme-uri.

Probabil și tu te trezești, de multe ori fără să-ți dai seama cu telefonul în mână, fie dimineața metrou, în pauza de prânz la birou sau seara, înainte să te culci. Partea proastă e că, de multe ori, smartphone-urile ne fac să pierdem prea mult timp cu ochii în ecran. Aici ar interveni telefoanele acelea „de bunici”.

Pentru mulți, ar putea fi o schimbare prea drastică. Evident, asta vine și cu dezavantaje. Totuși, nu trebuie neglijate avantajele pe care un telefon „de bunici” le-ar putea aduce în viața ta.

Shubham Agarwal, un jurnalist de la Digital Trends a făcut experimentul ăsta. Și-a dat smartphone-ul pe un telefon cu butoane: Nokia 8110, cunoscut și sub numele de „banana phone”.

Spune că e cel mai inteligent lucru pe care l-a făcut vreodată.

De ce să treci de la un smartphone la un telefon cu butoane

Probabil ai uitat de mult cum e să ții în mână un telefon așa mic, cu un ecran mult mai puțin luminos decât cel de pe smartphone-ul cu care ești tu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica