De ce ai impresia că n-ai la ce să te uiți pe Netflix, deși ai sute de opțiuni

0 3

Până nu de mult, vizionarea unui film însemna să dai drumul la televizor și să butonezi scârbit după ceva banalitate la care să te uiți în lipsă de altceva. Te uitai pentru a nu știu câta oară la Armă Letală sau, mai rău, ceva cu Steven Seagal și oftai că niciodată n-ai la ce să te uiți.

Acum ai la dispoziție Netflix, HBO Go și alte servicii de streaming. Ai internetul, în toată măreția lui. Și probabil că mai ai și cablu, dar, cu toate astea, tot îți este mereu greu să te decizi asupra unui film sau a unui serial. E un paradox, ai nimerit dintr-o extremă-n alta și retrăiești aceleași senzații.

Nu ești singurul, cu toții o pățim. E fix ca sentimentul ăla ciudat când ai chef să mănânci ceva, deschizi frigiderul plin de chestii și apoi îl închizi dezamăgit că nu vrei nimic.

Cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât îți este mai greu să te decizi

Unii ar zice că de la prea mult bine ni se trage. Ne-am tot plâns că televiziunea nu ne dă și, acum că ne-am trezit cu atâtea alternative, tot ne plângem. Dar nu e chiar așa. Omul e o ființă ciudată și indecisă și, oricât am încerca să ne dăm raționali, că uite ce de filme avem, tot ne câcâim.

În calitate de consumatori, trebuie să avem libertatea de a alege ce consumăm și, ca să facem asta, trebuie să ținem cont de anumite criterii. E valabil pentru orice. De exemplu, dacă te duci să-ți cumperi banane, ai puține opțiuni și te decizi destul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica