De ce 2020 poate fi anul în care chiar ai nevoie de un Samsung Note datorită acestor opțiuni

0 1

În câteva zile, Samsung Note 20 va fi fost pe piață de două luni. Cu un pic de noroc, în unele magazine, l-ai putea prinde la o ofertă excelentă. Dar ar trebui să-l cumperi? Cu o istorie de aproape un deceniu, cu siguranță nu duce lipsă de atuuri.

Primul Galaxy Note a produs o schimbare semnificativă în piața telefoanelor în 2011. Eu am devenit însă mai atent la serie odată cu Galaxy Note II. Ecranul, pentru câțiva ani, era imens, era un telefon cu stylus care funcționa pe un ecran care, în esență, n-avea nevoie de stylus și promitea o dimensiune nouă de interacțiune cu aceste dispozitive care începeau să fie din ce în ce mai populare în viețile și buzunarele noastre.

Acum, în 2020, Samsung are două modele: Note 20 și Note 20 Ultra. Saltul, dacă vrei să compari primul model cu ce-i acum disponibil, e de la Pământ la Lună. Vorbim, în 2020, de telefoane cu 5G, rezistente la apă și praf, baterii aproape duble, încărcare wireless, ecrane fenomenale și mai multă performanță de calcul decât unele laptopuri lansate în ultimii doi ani.

Rămâne, totuși, o întrebare: cu atât de multe telefoane pe piață, când ecranul mare nu mai e un atu, după cum am văzut și cu Samsung S20 Ultra, de ce ai mai alege un Note?

Samsung Note 20 e mai aproape de un computer decât de un telefon

În 2020, oricare dintre cele două modele de Note se remarcă prin aceste caracteristici: S Pen, conexiune DeX wireless, trei camere foto,…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica