De ce 1999 este considerat anul de glorie al filmelor

0 4

În 2019 suntem asaltați de filme noi din toate părțile, însă mulți spun că acum 20 de ani lucrurile stăteau ceva mai bine.

1999 este desemnat de mulți drept cel mai bun an pentru industria cinematografică, o perioadă în care unele dintre cele mai interesante filme apărute vreodată au ajuns pe ecranele cinematografelor.

Există o serie de titluri care să susțină argumentul. Partea interesantă e că acestea sunt extrem de populare și astăzi, după 20 de ani de la lansare. Putem vorbi despre filme ca The Matrix, Fight Club, Office Space, Magnolia, Being John Malkovich, Boys Don’t Cry și multe altele. Temele explorate în acestea sunt diverse și menite să te pună pe gânduri în legătură cu existența umană și rolul omului pe Pământ.

De ce 1999 a fost cel mai bun an pentru filme

Motivele pentru care anul respectiv este văzut drept perioada de glorie a filmelor sunt variate. În primul rând, putem vorbi despre rațiuni economice. Nu existau nici platforma de streaming ca Netflix sau HBO și nici televizorul nu era încă atât de popular (calitatea programelor nu era deloc una ridicată). Astfel, filmele artistice reprezentau o sursă importantă de entertainment pentru oameni, ceea ce aducea profituri mari fie prin biletele de la cinema, fie prin DVD-urile cumpărate.

Astfel, producătorii erau dornici să producă mai mult filme, ceea ce le-a stimulat foarte tare creativitatea. Așadar, pentru a se asigura că filmele vor fi urmărite, cei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica