De acum, poți plăti la magazin cu inelul de pe mână. Când vom putea și noi face asta

0 2

Pe măsură ce tehnologia avansează, metodele de plată se diversifică. Plata cu cardul sau cu telefonul pot fi înlocuite de o variantă mai facilă.

Startup-ul japonez FinTech a lansat inelul NFC. El oferă consumatorilor japonezi posibilitatea plăților fără contact. Thales oferă securitate încorporată și tehnologie contactless. De asemenea, vine și cu servicii personalizate a plăților pentru tranzacții sigure cu inelul inteligent. Emitentul cardului de plată va fi Evering. Acesta permite tranzacții contactless rapide și sigure. Datele de plată încorporate în inel sunt conectate direct cu conturile bancare ale clienților.

Ce avantaje are plata cu inelul?

”Tehnologia contactless pentru efectuarea de plăți reprezintă un plus de confort pentru consumatori, în întreaga lume, mai ales în aceste vremuri de pandemie. Cu experiență în furnizarea de produse de plată sigure băncilor și altor instituții financiare, Thales e parte și din industria dispozitivelor inteligente wearable în Japonia. Inelul Evering permite plăți fără contact și se înscrie în conceptul ‘Mai puțin înseamnă mai inteligent’. Inelul impermeabil fabricat din ceramică facilitează plăți fără numerar și fără contact atunci când este apropiat de terminalul de plată. Inelul nu are baterii, nu necesită încărcare și este un produs care îmbină perfect moda cu tehnologia”, anunță compania.

Echipe dedicate de la Thales Asia împreună cu Evering…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica