Dacia Sandero ar putea arăta, în sfârșit, decent: ce noutăți are modelul

0 0


Dacă planurile Dacia nu-s date peste cap, pe termen lung, de pandemia de coronavirus, atunci vei avea parte de noua Dacia Sandero. Acum îți poți face o idee despre cum va arăta

Dacia are planuri mari pentru perioada următoare, iar unul dintre ele se numește noua Dacia Sandero. Constructorul de la Mioveni, care și-a trimis angajații în șomaj tehnic până la data de 5 aprilie din cauza pandemiei de coronavirus, ar fi gata cu designul noii generații de Sandero.

Auto-Bild a publicat câteva imagini. Două dintre ele sunt mai jos. Ține cont că nu e designul final, aprobat de Dacia și e foarte posibil ca mașina să nu arate așa. Ce vezi în imaginile de mai jos e o interpretare grafică a detaliilor pe care le știm până acum despre Sandero. E un mix între un Seat Leon, un Volkswagen și un Renault Megane. Ceea ce n-ar fi rău.

Dacia Sandero 2021 posibile imagini (1)

Dacă declinul financiar nu va fi puternic, atunci planurile ar putea sta în picioare.

Ce dotări ar avea Dacia Sandero 2021

Există informații că Sandero ar putea fi lansată în 2021. Ce se știe până acum? Va folosi platforma CMF-B, folosită la Renault Clio. Va fi tot un hatchback de dimensiuni mici, iar în interior ar putea avea și o consolă multimedia.

Ca motorizare, noua mașină Dacia ar folosi un motor pe benzină SCe de un litru și 75 CP, un motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP, iar motorul diesel Blue dCi de 1,5 litri ar avea 85 CP.

De precizat că cei de la Dacia pregătesc și o variantă Stepway,…



Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica