Dacia electrică, anunțată oficial: tot ce trebuie să știi despre „Urban City Car”

0 1


Da, s-a vorbit mult în ultima vreme despre primul model electric de la Dacia. Iar anunțul mult-așteptat de la Renault a venit pe cale oficială.

Dacia a tot  să dezvăluie momentul în care va lansa primul model Dacia electric. S-a zvonit că, dacă nu va fi electric, va fi cel puțin hibrid. S-a vorbit inclusiv despre aducerea unui model Renault electric, vândut pe piața chineză, sub marca Dacia în Europa.

Așa că șefii constructorului auto francez au venit cu anunțul care nu mai lasă loc de nicio speculație în privința primului model electric. Nu vine chiar chiar anul acesta, e adevărat, dar vine.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă a Renault.

„Urban City Car”, primul model electric de la Dacia

Renault a anunţat, în cadrul unei conferințe de presă, că va lansa în 2021 primul model electric de la constructorul autohton.

Pentru început, constructorul se concentrează pe gama Renault. Chiar anul acesta, va fi lansat modelul Twingo Electric, dar în 2021 va urma Dacia „Urban City Car”.

Ce „Urban City Car”?

Păi, deocamdată nu-s foarte multe detalii. Francezii au spus de multe ori că au tehnologia necesareă, dar că n-au găsit momentul oportun s-o aducă și-n uzinele Dacia. Dar e de așteptat ca noua gamă Dacia să includă atât un model hibrid, cel mai probabil următorul SUV Duster facelift, cât şi un model 100% electric.

Anunțul Renault vine într-un context în care toți producătorii auto trebuie să se…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica