Dacia Duster vs. Tesla X: testul inutil sau genial pentru cele două SUV-uri

0 1

În timp ce Dacia Duster e un SUV cu preț mic, Tesla X e un SUV premium, electric. Care ar câștiga dintre cele două într-o cursă off road?

Înainte de orice Dacia Duster vs. Tesla X, să explic de ce e un test inutil sau genial. Întâi, cine are bani de Tesla X n-a auzit și nu-i pasă de Duster. E o mașină electrică spectaculoasă. De cealaltă parte, Duster e o mașină pentru majoritatea clienților care sunt dispuși să cheltuiască între 15.000 și 20.000 de euro pe o mașină și nu le-ar displăcea un SUV. Practic, dincolo de-a fi în categoria SUV ambele, sunt total diferite.

Din fericire, dacă erai în situația de-a alege între Dacia Duster și Tesla X, un canal de YouTube are un video excelent pentru tine. Cele două, dar și un Hummer H1, sunt puse să treacă prin probe de off road.

Dacia Duster se bazează mult pe inerție ca să treacă pe unde-i e mai dificil și unde roțile rămân suspendate. Nu are diferențiale autoblocante pe cele două punți, așa că mașina mai mult merge în gol. Dar dacă prinde balansul potrivit poate să treacă. Tesla X e însă în altă ligă. Beneficiază de un control mai bun asupra cuplului și trece cu mai puține probleme.

Dacia Duster vs. Tesla X e un test doar, așa de amuzament

Vestea bună e că Dacia Duster nu te lasă în rampă sau pantă. Te scoate și din nămol, și din zăpadă. Nu te dai jos din ea la fel cum te dai din Tesla X, dar, la cât costă, probabil nici nu-ți pasă.

Recent, a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica