Dacă n-ai iPhone, această schimbare a WhatsApp te face să-ți pară rău

0 1


Ca la multe alte schimbări din piață, Apple n-a fost prima companie care să aibă sistem de operare cu dark mode. Dar a făcut pasul odată cu iOS 13 și iPhone 11, iar acum dezvoltatorii își actualizează aplicațiile. Așa se întâmplă cu WhatsApp.

Odată cu dark mode pe iOS 13, schimbarea e cu adevărat relevantă când și aplicațiile sunt optimizate. Gmail, de exemplu, a implementat așa ceva și interfața se schimbă automat când activezi dark mode. Messenger, de la Facebook, are de ceva timp. Instagram a primit recent și urmează WhatsApp.

Despre WhatsApp s-a aflat acum că lucrează de ceva timp la o versiune întunecată. Doar că s-a apucat de alta, odată ce iOS 13 a fost lansat. Deloc surprinzător, prima s-a dovedit cea mai bună când vine vorba de economisirea bateriei. După cum vezi în imaginile de mai jos, au fost actualizate și bulele de chat.

WhatsApp dark mode iOS chat

Cu WhatsApp sau nu, dark mode îți ajută bateria (cumva)

Ideea modului întunecat în sisteme de operare – iOS 13 și Android, cât și în aplicații – Gmail sau WhatsApp, e că te poate ajuta să economisești ceva baterie. Dar funcționează doar pe telefoane cu ecrane OLED (AMOLED) și doar dacă spațiul negru complet e mai mare decât spațiul gri.

După cum vezi în imaginile din WhatsApp, a două configurație e mai mult spre gri decât spre negru. Ei bine, pe zonele negre, ecranele OLED nu activează pixelii. Pur și simplu afișează „culoarea” naturală, adică negru. Dar pe gri…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica