Dacă ai copii ar trebui să schimbi Google Chrome cu Microsoft Edge. Ce avantaje oferă acum

0 2

Cei de la Microsoft au făcut dintotdeauna o treabă decentă când vine vorba de controlul parental, dar au decis să facă viața părinților și mai ușoară prin intermediul browserului Microsoft Edge.

Cea mai recentă versiune de Edge lansată de curând de Microsoft vine la pachet cu un mecanism eficient de control parental integrat în spatele Kids Mode (Modul de navigare pentru copii). După activarea sa, părinții pot aproba sau bloca accesul la diverse adrese web și pot sta liniștiți că motorul de căutare Bing SafeSearch îi va proteja pe cei mici de acces la conținut nepotrivit vârstei lor mai mult sau mai puțin fragede.

Momentan, noua funcție Kids Mode din Edge este în perioada de testare, de adunat feedback de la utilizatori. În funcție de modul în care progresează această etapă, nu ar trebui să dureze foarte mult până când acest mecanism va fi disponibil la scară globală, pentru toți utilizatorii de Windows 10 care folosesc Microsoft Edge.

În condiții ideale, mecanismul este potrivit pentru copii cu vârsta între 5 și 12 ani. Ideea este că, de la 13 ani, conform legislației americane, copiii sunt un pic mai maturi. Își pot crea un cont de Facebook sau Instagram legal, din același motiv. În mod evident, nu te oprește nimeni să adopți sistemul propus de Microsoft și pentru un adolescente de 16 ani. Ține doar de tine și de valorile tale cum îl vei folosi.

Poți activa Kids Mode din secțiunea de alegere a profilului din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica