Cum vrea noul Guvern să rezolve problema radarelor ascunse „în boscheți”

0 1

Ministrul de Interne, proaspăt învestit în funcție, susține că vrea să rezolve problema radarelor ascunse „în boscheți”. Și are un apel către Poliția Rutieră în acest sens.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, vrea să rezolve problema radarelor ascunse care-i pândesc pe șoferi la prima greșeală. Sunt dese cazurile în care Poliția Rutieră anunță acțiuni de felul acesta. Se scot toate radarele pe străzi, numai că operațiunea pare una îndreptată împotriva șoferilor și doar atât.

Ministrul e de părere că șoferii nu ar trebui prinși. Ar fi nevoie de acțiuni care să ducă, de fapt, la descurajarea acestora de a călca la maximum pedala electrică. Motiv pentru care ministrul vine cu un apel către Poliție.

Ministrul de Interne nu mai vrea radare ascunse

”Rog Poliţia Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi” – e mesajul pe care ministrul de Interne l-a transmis în cadrul unei videconferințe cu prefecții din țară. Marcel Vela e de părere că poliţiştii ar trebui să le zâmbească cetăţenilor cu care intră în contact.

„Rog structurile de poliţie care au relaţii directe cu cetăţenii, de azi să îi trateze cu respect atunci când intră în contact cu ei, să fie civilizaţi, să le zâmbească şi să le spună oamenilor că suntem în slujba lor. Să nu îi trateze cu aroganţă şi superioritate”, a spus Marcel Vela.

Ministrul de Interne crede că rolul polițiștilor e să prevină comiterea de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica