Cum vezi dacă cineva ți-a citit emailul și cum eviți ca alții să te spioneze

0 14

Ți-ai dori să știi dacă un email trimis a fost citit de destinatar? Există o metodă prin care să verifici asta, dar și o metodă prin care să împiedici acest lucru.

Mailul este o unealtă modernă pe care cu toții o folosim, fie pentru muncă fie în scop personal. Totuși, atunci când trimiți un mail nu ai de unde să știi dacă destinatarul l-a citit, dacă l-a ignorat sau dacă nu l-a văzut. Cum ar fi dacă ai putea știi dacă ți-a fost citit mesajul, la fel ca în cazul mesajelor de pe Messenger sau WhatsApp?

Exact pe această funcție și-a construit popularitatea clientul de email Superhuman. Poate încă nu ai auzit de el. În primul rând, accesul este bazat pe invitație. În al doilea rând, nu este gratuit, ci costă 30 de dolari pe lună, ceea ce poate nu e foarte mult, însă sunt mulți bani când te gândești că un astfel de produs este gratuit în mod obișnuit (Gmail, Yahoo etc).

Nu dai bani pe Superhuman doar ca să-ți verifici mailurile, ci plătești pentru funcțiile extra precum notificările de citire, rechemare mailuri trimise (dacă ai greșit ceva într-un email) sau programarea mailurilor.

Atunci când o persoană trimite un email cu Superhuman este înștiințată când destinatarul îl deschide. Mai mult, destinatarul habar nu are că este urmărit. Acest lucru nu este ceva tocmai nou. Și alți clienți de email folosesc astfel de trackere (vezi Yet Another Mail Merge), însă ce este diferit la Superhuman este că…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica