Cum vei putea lua bani de la WhatsApp: compania vrea să înceapă să ofere împrumuturi

0 4

WhatsApp are planuri ambițioase, iar unul dintre acestea constă în acordarea de împrumuturi utilizatorilor platformei sale.

Compania urmărește să intre și pe piața acordării de credite. Pare să fi început deja în India, țara cu cei mai mulți utilizatori ai platformei. Într-o cerere depusă la Ministerul Afacerilor Corporative din această țară, compania a trecut pe listă și „oferirea de credite sau împrumuturi” drept unul dintre principalele obiective pe care vrea să le atingă în statul asiatic.

WhatsApp mai are un proiect în India. A început să testeze o nouă funcționalitate prin care utilizatorii ar putea să-și trimită bani unul altuia, direct pe platformă. Așteaptă aprobarea de la New Delhi pentru a putea lansa la nivel național Pay, o platformă de plăți pentru telefonie mobilă, prin care ar putea fi emise împrumuturile. Presa locală spunea la începutul lui 2020 că platforma a început să extindă funcționalitatea în țară în mai multe etape.

Cum va putea da WhatsApp împrumuturi și credite

Restricțiile în vigoare nu îi permit companiei să facă afaceri bancare. Acest lucru înseamnă că orice serviciu financiar ar urma să aibă nevoie de parteneriate cu băncile existente.

Platforma de mesagerie este gratuită: nu percepe taxe utilizatorilor și nici nu-ți afișează reclame ca să facă bani. Împrumuturile online ar putea reprezenta pentru aceasta o modalitate de a face bani.

În plus, Facebook a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica