Cum va arăta serialul interactiv prin care Tinder vrea să-ți găsească partener

0 5

Tinder a anunțat lansarea unui serial interactiv prin care te va lăsa să iei propriile decizii prin swipe dreapta sau stânga.

Serialul este unul de tipul choose-your-own-adventure, ceea ce înseamnă că vei influența acțiunea prin deciziile pe care le iei. iar pentru că vorbim de aplicația de dating, vei putea face alegerile prin swipe-uri dreapta sau stânga.

Se numește Swipe Night și este similar cu un joc video. Tu ești personajul principal, iar acțiunea se petrece într-un cadru apocaliptic. Conținutul ar fi fost filmat în format vertical, pentru a putea fi urmărit lejer pe smartphone-uri.

Tinder te ajută să faci match-uri cu Swipe Night

Aplicația de dating își continuă misiunea de a-ți găsi partener. La finalul fiecărui episod, în dreptul profilurilor de pe platformă îți vor apărea alegerile pe care fiecare utilizator le-a făcut în cadrul Swipe Night. În funcție de asta, poți alege dacă să le dai swipe dreapta sau stânga.

Kyle Miller, head of creative, spune că utilizatorii se pot conecta în două moduri: fie împărtășind experiența că ați ales aceleași lucruri, fie curiozitatea legată de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica