Cum trebuie să ne poziționăm televizorul în funcție de cameră

0 53

Televizorul este un obiect pe care cu toții l-am avut cel puțin o dată la noi în casă. Unele personae îl folosesc pentru a se uita la știri, altele pentru a urmări diverse emisiuni TV, filme și documentare. De asemenea, unele persoane țin televizorul deschis mereu, în vreme ce alte persoane îl deschid rareori. Indiferent de motiv, cu toții am avut un televizor în casă. Dacă vrei să îți cumperi unul nou sau pur și simplu vrei să redecorezi încăperile, trebuie să știi cum trebuie să poziționezi acest obiect pentru a fi sigur că nu îți va afecta vederea.

De ce la distanță trebuie să ne uităm la televizor?

Dacă ai un televizor cu o diagonala mare și de asemenea nici nu respecți distanța optimă de vizionare, atunci nu te mira dacă vei avea probleme serioase cu vederea. De aceea, trebuie să iei în calcul această distanță, atunci când îți amplasezi televizorul într-o cameră. Află acum care este distanța optimă de vizionare, în funcție de diagonala ecranului:

–    26” – distanța optimă este de 1 – 2 metri

–    34” – distanța optimă este de 1,3 – 2,6 metri

–    47” – distanța optimă este de 1,8 – 3,6 metri

–    55” – distanța optimă este de 2,1 – 3,9 metri

–    65” – distanța optimă este de 2,6 – 4,9 metri

Cum trebuie să amplasăm televizorul într-un dormitor

Dacă vrei să ai televizorul la tine în cameră, cel mai bine ai face să apelezi la o comodă de dormitor. Acest mobilier mic este nemaipomenit pentru a-ți poziționa televizorul, mai ales că poți să alegi oricând ce dimensiuni vrei să aibă comoda.

Continuarea pe Glow.ro

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica