Cum ti-ar putea salva viata capacele pixurilor

0 342

Daca ai auzit pana acum ca pixurile iti pot salva viata si ai crezut ca este doar o gluma, afla acum ca acest mit este 100% adevarat. Pixurile Bic au in varful capacelor un orificiu care nu a fost facut doar pentru un design special ci pentru a-ti salva viata.

Bic este unul din cele mai mari companii producatoare de papetarie si birotica. Gaurile care se regasesc in capacele pixurilor pot avea un rol esential cand vine vorba de salvarea unei vieti. Nu au fost testate in foarte multe cazuri dar chiar si asa producatorii de pixuri atrag atentia la rolul pe care il au aceste gauri.

 „Motivul pentru care unele pixuri Bic au un orificiu în capac este de a preveni obstrucționarea aerului în cazul în care [capacul] este înghițit accidental. Este o cerință a standardelor internaționale pentru siguranță ISO11540, cu excepția cazului în care capacul e prea mare pentru a fi înghițit”.

Nu te asteptai la asta, nu-i asa? Chiar daca pare ciudat, copiii au obiceiul de a inghiti obiecte mai ales in primii ani de viata. Bic vrea sa reduca orice posibil risc si a creat aceste orificii speciale care ar putea oricand sa faca diferenta dintre viata si moarte. Si alti producatori au luat exemplul celor de la Bic si comercializeaza pixuri cu capace gaurite.

 

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica