Cum știi dacă te uiți la filme sau seriale 4K: răspunsul e mai complicat decât crezi

0 9

Televizoarele 4K sunt mai ieftine ca niciodată, dar asta nu înseamnă că toate filmele și serialele pe care le vezi pe ele sunt de o asemenea calitate. Într-o lume ideală, ar trebui ca rezoluția să fie evidențiată, dar doar YouTube îți spune acest lucru, dacă știi unde să te uiți.

Conținutul încă se dezvoltă greu și aici e prima problemă

În cazul în care cineva și-a cumpărat de curând un TV 4K Ultra HD s-ar putea să-ți spună că el nu vede o diferență mare față de un TV Full HD obișnuit. Există mai multe argumente pentru care o astfel de afirmație ar putea fi adevărată, dar, de cele mai multe ori, pleacă de la calitatea conținutului pe care îl vizionezi.

Majoritatea conținutului care există online sau la TV este Full HD. Asta dincolo de faptul că prea puține TV-uri îți evidențiază rezoluția conținutului la care te uiți.

Înainte să fii însă dezamăgit de investiția într-un nou TV, trebuie să ai în vedere câteva detalii tehnice. Deși este ușor să te plângi, s-ar putea să existe o explicație logică pentru faptul că un film arată exact la fel pe vechiul și pe noul TV. Problema sursei de conținut este importantă, dar mai există și alte detalii care ar putea influența opinia ta după o sesiune de vizionare.

Când poți face diferența între 4K și Full HD?

Dacă ai TV-ul prea mic, niciodată nu vei face diferența dintre conținut HD sau 4K. Din același motiv, este aproape aberant să-ți doreștiCiteste continuarea
aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica