Cum se piratează filmele de pe Netflix și Amazon: relatările unui pirat

0 11

Pe vremuri, filmele și serialele ajunse online erau luate de pe discuri Blu-ray sau DVD-uri. Acum, cele mai multe producții sunt capturate prin mijloace elaborate de pe Amazon sau Netflix. Aceste creații ajung pe torrent cu sufixul WEB.

Nici pirateria nu mai este ce a fost pe vremuri. La ora actuală, în timp ce platforme online populare fac eforturi semnificative pentru a preveni piratarea de pe Netflix, HBO Go sau PrimeVideo, pirații dezvoltă instrumente avansate pe partea cealaltă a baricadei. De cele mai multe ori, este vorba de unelte software create de la zero pentru piratarea filmelor din surse online. Acestea nu sunt disponibile publicului larg, din mai multe motive.

În urma unui set de circumstanțe necunoscut, cei de la TorrentFreak au avut ocazia să comunice cu un individ care se ocupă de piratarea filmelor și serialor pe care le găsești pe torrent și care provin de pe Netflix, de exemplu. Cu această ocazie, avem ocazia să înțelegem un pic mai bine cum funcționează piramida pirateriei și de ce este nevoie de un grup mare de oameni pentru ca serialele tale preferate să ajungă pe internet pentru a fi descărcate ilegal.

Respectivul individ facilita crearea fluxurilor video cu sufixul WEB. Acestea se diferențiază de cele marcate WEB-rip, prin prisma faptului că nu sunt imortalizate cu plăcit de captură sau echipamente hardware. În schimb, fluxul video original este descărcat de la Amazon sau Netflix și decriptat, pentru a putea fi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica