Cum să treci peste restricțiile Microsoft ca să ai acces la Xbox Game Pass

0 66


Microsoft a lansat Xbox Game Pass, un abonament care-ți dă acces la 100 de jocuri pentru 1 dolar. România a fost uitată, dar există o soluție.

România nu pare a fi o piață foarte atractivă pentru marii jucători din industria de gaming. Google ocolește țara noastră cu serviciul său de streaming Stadia, iar acum Microsoft anunță un serviciu numit Xbox Game Pass for PC, care-ți dă acces la 100 de jocuri pentru doar 1 dolar, însă România nu este inclusă în lista țărilor unde serviciul este disponibil.

Așadar, inițial am crezut că acest abonament nu poate fi cumpărat de pe teritoriul țării noastre, dar am găsit o soluție. E foarte simplu să simți și tu că faci parte din lumea bună.

În schimbul acestui abonament, care în acest moment costă doar un dolar, primești acces la 100 de jocuri de la Microsoft, dar și de la alte companii. Și nu vorbim de titluri vechi sau doar indie, ci de jocuri noi AAA. De exemplu, Metro Exodus este inclus în abonament.

Ca să te poți juca atunci trebuie să te asiguri că Windows-ul tău are cele mai noi actualizări, inclusiv actualizarea Windows 10 May 2019 Update. Înainte să faci orice, intră în setări la regiune și schimbă România pe United Kingdom.

Cum să te joci zeci de jocuri pentru doar un dolar

Mergi pe site-ul Microsoft, aici, apoi apeși pe buton Join și te loghezi cu contul tău Microsoft (dacă nu ai atunci trebuie să-ți faci). În cazul meu, am descărcat aplicația Xbox…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica