Cum să-ți programezi contul de Facebook să fie șters automat după ce mori

0 2


Contul de Facebook al unei persoane care a decedat poate fi păstrat, după o cerere depusă de o persoană verificată. Cu toate acestea, Facebook îți oferă, de asemenea, o opțiune de a șterge automat contul Facebook după ce va fi notificat despre decesul tău.

Moartea este inevitabilă și, la fel cum îți scrii testamentul și-ți închei socotelile cu viața, la fel de responsabil trebuie să fii și în mediul virtual. În zilele noastre, mulți oameni își petrec o mare parte a vieții pe internet, în special pe platformele sociale. Situația se înrăutățește atunci când oamenii întâlnesc profilurile de social media ale celor dragi sau primesc notificări de ziua de naștere după ce aceștia au decedat. Puțin morbid, nu?

Facebook este probabil cea mai populară dintre toate astfel de platforme. Are opțiuni adecvate cam pentru orice. Una care permite memorarea profilului Facebook al unei persoane decedate – cele unde scrie “Remembering/In memoriam” – după ce a primit o cerere de la o persoană verificată.

Un prieten sau un membru al familiei poate iniția această cerere. Mai mult, poți să faci și o solicitare specială pentru contul unei persoane decedate sau inapte din punct de vedere medical. Ia de seamă că este necesară o dovadă a decesului.

Acea persoană  poate selecta Legacy Contacts pentru contul său de Facebook. Persoana de contact „moștenitoare” a contului poate face operațiuni de bază apoi, cum ar fi scrierea unei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica