Cum să manipulezi Google Search ca să fii pus într-o lumină bună

0 5

Cum să manipulezi motorul de căutare al Google astfel încât rezultatele negative să dispară. Se pot acoperi problemele cu poliția, recenziile negative, dar și alt tip de conținut negativ.

Motorul de căutare al Google este metoda prin care miliarde de oameni, de pe tot globul, își iau informațiile, însă acesta nu este infailibil și poate fi manipulat în așa fel, încât să-ți arate doar anumite informații.

Adrian Rubin și fiii săi au fost condamnați la trei ani de închisoare după ce au fraudat mai mulți americani prin intermediul unei firme de telemarketing. Ei sunt în spatele gratiilor, dar online arată mai bine ca niciodată.

Toamna trecută, o femeie pe nume Dr. Adrian Rubin a anunțat că lansează un nou site pentru a găzdui noi studii despre încălziea globală. Ea era descrisă pe site ca fiind om de știință cu peste 30 de ani de experiență. Imaginile cu ea erau luate de pe site-uri cu poze stock.

Tot în aceeași perioadă, alți falși Adrian Rubin din Philadephia au apărut online prin intermediul unor site-uri, prin postări de tip guest pe platforme sau pe conturi de social media.

Aceste persoane false difuzează comunicate de presă, acordă interviuri pentru site-uri, oferă burse pentru studenți și au un profil pe rețelele sociale. Totul face parte dintr-un plan elaborat pentru a șterge reputația negativă a acestor personaje. În spate, se află o companie SEO care are misiunea de a ascunde orice mențiune despre…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica