Cum să-i recunoști pe cei care cred în teoriile conspirației: cele 7 semne 

0 3

Persoanele care cred în teoriile conspirației în România nu sunt tocmai puține, iar asta se vede și mai mult odată cu apariția pandemiei.

Oamenii care cred în conspirații au existat întotdeauna. Pandemia de coronavirus i-a adus și mai mult pe aceștia în lumina reflectoarelor. Pentru că vorbim despre o criză mondială, care a afectat întreaga planetă, oamenii își expun acum propria teorie despre ce se întâmplă cu virusul. Un exemplu perfect îl reprezintă un videoclip pe care YouTube și Facebook îl tot șterg, pentru că are informații false despre virus, însă acesta continuă să apară. Este vorba despre Plandemic, un interviu cu Judy Mikovits, o cercetătoare în virologie căzută în dizgrație și o susținătoare a teoriei conspirației. Acesta este plin de dezinformări și conspirații false.

Partea proastă e că multe dintre păreri sunt, de fapt, teorii ale conspirației potrivit cărora virusul ar fi fost creat de Bill Gates ca să reducă populația lumii sau că noul coronavirus este intrumentul prin care companiile farmaceutice vor face bani din vânzarea de vaccinuri.

Totuși, teoriile conspirației nu au apărut doar în contextul pandemiei, ci au existat, probabil, dintotdeauna. Vorbim și despre cei care cred că antenele 5G cauzează cancer sau că aterizarea de pe Lună n-a avut, de fapt, loc.

Persoanele care cred în teoriile conspirației pot fi recunoscute prin 7 semne

Publicația Fast Company a alcătuit o listă de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica