Cum s-a schimbat lumea de când a murit Steve Jobs

0 7

Steve Jobs (24 februarie 1955 – 5 octombrie 2011) a fost cofondatorul Apple și omul sub comanda căruia au fost create produse cu un impact global. De opt ani, el nu mai conduce Apple și nici nu mai trăiește. Cât de bine s-a conservat munca lui până acum?

În această vară, Jon Ive, șeful echipei de design de la Apple și omul alături de care Steve Jobs a creat produsele inovatoare moderne, a plecat. Această plecare i-a făcut pe mulți să spună că Apple a ajuns la final. După decesul lui Steve Jobs și plecarea lui Ive, compania a trecut într-o altă etapă.

Realitatea e însă că și după decesul lui Steve Jobs, și după plecarea lui Jon Ive, Apple era oricum în altă etapă. Nu avea cum altfel. Șef acum e Tim Cook, rămas așa încă de când Steve Jobs era în viață. Sigur, compania poate nu mai pare atât de agresivă prin produsele pe care le lansează, dar face mai mulți bani ca niciodată, iar produsele sunt la fel de lăudate.

Lumea după Steve Jobs încă are iPhone

Pe scurt, în ultimii opt ani, lumea s-a schimbat în câteva direcții cruciale. Industria telefoanelor inteligente a ajuns la saturație, astfel că modelele noi sunt doar un pic mai bune decât precedentele. Sunt mai bune decât cele de-acum trei – cinci ani, dar nu extraordinar mai evoluate decât în urmă cu un an.

Apple a revenit în zona profesională, cu un Mac Pro mai performant și mai scump ca niciodată. Totodată, a investit masiv în dezvoltarea cipurilor…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica