Cum s-a pregătit Firea pentru show-ul „Testăm pentru București” și ce probleme are

0 0

Gabriela Firea a reușit, în sfârșit, să monteze scena pentru show-ul „Testăm pentru București”. A anunțat că platforma pe care se pot înscrie bucureștenii este funcțională, dar ulterior au apărut niște probleme. Mai important de reținut e, însă, cum a ajuns primarul-general în acest punct.

Vineri, 22 mai, Gabriela Firea s-a aflat din nou în vizorul televiziunilor cu evenimentul prin care a anunțat startul programului „Testăm pentru București”. E vorba de mult așteptata testare, promisă de edilul-șef, în cadrul căreia ar urma să fie identificați bucureștenii infectați cu coronavirus.

11.000 de persoane vor fi testate, spune Gabriela Firea. E o testare gratuită de tip Real Time PCR, iar platforma testampentrubucuresteni.assmb.ro  a fost lansată în jurul orei 13.00. În numai câteva ore, însă, site-ul căzuse. Cel mai probabil din cauza numărului mare de solicitanți, din moment ce doar în prima jumătate de oră se înscriseseră 700 de persoane.

Practic, proiectul anunțat cu mare fast a debutat, cum se întâmplă atunci când statul apelează la noile tehnologii, cu stângul.

Cum se face proiectul”Testăm pentru București”

La evenimentul de lansare, primarul general a anunțat că în prima etapă vor fi acceptate 11.000 de înscrieri, dar persoanele interesate care nu reușesc să efectueze testul vor rămâne în baza de date, fiind invitate la testare într-o a doua etapă a proiectului. Edilul susține că testul nu e…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica