Cum reacționează corpul la băuturile energizante, în 24 de ore: cât de periculoase sunt Red Bull, Monster, Burn și celelalte

0 24


Încă din 2014, Organizația Mondială a Sănătății a clasificat băuturile energizante ca fiind un pericol pentru sănătatea publică. Ca să le eviți însă, ar fi bine să înțelegi cum funcționează și care este efectul lor asupra organismului, în 24 de ore.

Consumul de energizante este în creștere la nivel global. Foarte mulți oameni apelează la aceste artificii chimicale pentru a rezista când nu au timp să doarmă sau sunt foarte stresați. Din păcate, efectele negative ale poțiunilor ”magice” sunt de necontestat. În majoritatea circumstanțelor, ai fi mai câștigat dacă ațipești 30 de minute sau o oră, decât să consumi un Red Bull, Burn, Monster sau orice altă licoare menită să te facă să uiți de oboseală.

Pentru a te ajuta să conștientizezi efectele energizantelor asupra corpului uman, voi detalia procesele care se petrec în organismul tău pe parcursul a 24 de ore, din momentul în care ai luat prima doză. Acest material pleacă de la date publicate de Serviciul Național de Sănătate din Regatul Unit și de Administrația Medicamentelor și Alimentelor din Statele Unite (FDA). Până și creatorii Red Bull au publicat mai multe informații reale despre efectele produselor sale asupra corpului.

Cum funcționează băuturile energizante

În principiu, studiul a fost realizat pornind de la efectele unei doze de Red Bull, dar reacțiile sunt similare în cazul majorității energizantelor. Deși s-ar putea să aibă un gust…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica