Cum preferă utilizatorii de Android să navigheze pe telefoanele lor

0 7

Google a realizat un sondaj în rândul celor care au testat Android Q beta pentru a afla care este modul favorit de navigare.

Apple a implementat sistemul de navigare prin gesturi pe iPhone X, după ce a eliminat butonul de home. Acesta este ușor și intuitiv de folosit și oamenii nu au dus lipa acelui buton și a vechiului mod de navigare.

Google a implementat un sistem de navigare similar pe Android 9 Pie, iar acum rafinează modul în care funcțioenază pe Android 10 Q. De fapt, americanii au adus schimbări modului de navigare prin gesturi în mai multe versiuni de beta ale Android Q, iar utilizatorii sunt curioși să vadă care va fi forma finală.

Modul în care sistemul de navigare prin gesturi este implementat în Android Pie nu-mi place pentru simplu fapt că deschiderea sertarului cu aplicații și închiderea unei aplicații se fac în mod similar (glisarea degetului de jos în sus), iar asta poate fi enervant. Alții au implementat mai bine această navigare. Huawei, de exemplu, nu are sertar de aplicații, iar când dai cu degetul de jos în sus ți se închide aplicația și revine pe ecranul principal.

Cum preferă utilizatorii de Android să-și folosească telefoanele

Google ne spune că utilizatorii de Android preferă sistemul de navigare cu trei butoane în detrimentrul navigației prin gesturi.

Potrivit unui sondaj realizat de Gooogle, testerii de Android Q Beta preferă sistemul clasic de navigare cu trei butoane, iar acesta a primit o notă de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica