Cum poti surprinde cadre speciale cu telefonul mobil la evenimente

0 320

Expertii de la Samsung Electronics Romania ofera sfaturi utile cu privire la modul in care folosim telefoanele mobile si cum se pot obtine cele mai bune cadre, in special la evenimentele importante.

Device-urile mobile s-au dezvoltat foarte mult iar acum utilizatorii au ocazia sa surprinda imagini spectaculoase si sa faca clipuri video virale in orice imprejurari. Cei de la Samsung ne propun cateva sfaturi utile ca tot se apropie sezonul nuntilor si trebuie sa fim pregatiti pentru a imortaliza cele mai tari momente vara aceasta:

  1. Nu face fotografii in timpul ceremoniei. Specialistii nu ne recomanda sa facem poze in timpul unei ceremonii. Pentru asta exista fotografii profesionisti. Noi trebuie doar sa ne bucuram de momentele unice si sa lasam deoparte telefonul. Are cine sa ne surprinda in cele mai frumoase momente.
  2. Surprinde momentul finalziarii cununiei civile. Toata lumea vrea sa faca fotografii speciale pe care sa le si urce rapid pe retelele de socializare atunci cand cununia civila se termina. La iesirea din primarie invitatii arunca cu confetti, orez si alte obiceiuri locale asa ca e o ocazie perfecta sa folosesti functia Super Slow-Motion.
  3. La petrecere este oricand momentul perfect pentru un selfie. In timp ce gazdele evenimentului se ocupa de primirea invitatilor, este momentul perfect sa faci niste selfie-uri cu prietenii si sa le urcati rapid pe retelele de socializare. Toate acestea e bine sa le faci pana in momentul cand mirii isi fac intrarea pe ringul de dans.
  4. Nu tine telefonul pe masa. Fiind un eveniment major e bine sa socializezi cu cei de la masa, nu sa stau tot pe mobil. Tine telefonul in buzunar, iar dacacei de la masa nu te satisfac si te plictisesti, atunci poti gasi scuza perfecta sa iesi pana afara pentru a „da un telefon”.
  5. Nu rata taierea tortului. Taierea tortului este un moment foarte important la orice nunta. Deci, oportunitatea perfecta sa faci o poza originala cand ai parte si de un unghi interesant.
  6. Functia low-light este perfecta pentru a face cele mai frumoase poze in timpul petrecerii. Surprinde cele mai haioase momente din timpul petrecerii. Inainte de a le distribui mai departe verifica daca toata lumea a dat bine in poze pentru a evita situatiile neplacute.
  7. La after-party surprinde cele mai amuzante momente. Nu rata cele mai amuzante momente de dupa petrecere atunci cand toata lumea este obosita sau putin ametita. Nu distribui imediat fotografiile, ci verifica-le a doua zi la cafea in timp ce te revigorezi.
Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica