Cum plătești cu telefonul la Raiffeisen Bank? Totul începe cu aplicația RaiPay

0 12


Într-o perioadă în care faci atât de multe lucruri cu telefonul, ar trebui și să plătești cu el. Raiffeisen Bank tocmai și-a lansat aplicația RaiPay pentru așa ceva și-am încercat-o ca să vezi cum e. Dacă ai contul la această bancă, să poți plăti cu telefonul înseamnă că nu mai e chiar un sfârșit de lume când îți uiți portofelul acasă.

RaiPay de la Raiffeisen este cea mai nouă soluție de plată contactless pentru telefonul tău Android. Cu ajutorul acesteia poți plăti cu telefonul tău cu Android fără să-ți mai faci griji că n-ai un card fizic cu tine. Aplicația este dezvoltată în cadrul grupului Raiffeisen Bank International și este de sine stătătoare.

Datele cardurilor tale pot fi introduse manual sau automat. Când configurezi aplicația pentru prima dată, tot ce trebuie să faci este să-ți apropii cardul Raiffeisen de telefon și acesta este transferat automat în aplicație cu ajutorul NFC.

În aplicație ai cardurile pe ecranul principal și le poți vedea pe toate acolo. Poți adăuga și un card de credit de la Raiffeisen. Cei care au un card de cumpărături pot face inclusiv plăți în rate fără dobândă, direct cu telefonul. Pot fi adăugate oricâte carduri Raiffeisen Bank ai, de credit sau debit, VISA sau Mastercard6, de persoană fizică sau juridică.

Ține însă cont că fiecare card introdus trebuie validat prin introducerea în aplicație a codului SMS pe care-l primești. Mesajul e trimis pe același…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica