Cum o să înregistrezi apeluri pe Android cu noua opțiune de la Google

0 2


Cu ultimele două versiuni de Android Google a tăiat accesul aplicațiilor terțe de la microfon în timpul convorbirilor telefonice. Acum e evident de ce. Lucrează la opțiunea de înregistrare a apelurilor.

Nici pe Android 10, nici pe iOS 13 nu poți înregistra un apel telefonic cu vreo aplicație dedicată. Google vrea să rezolve problema pe care a creat-o. Inițial, a tăiat accesul aplicațiilor terțe în ideea de a oferi o securitate mai ridicată asupra conversațiilor. Era însă nevoie de-o opțiune de tipul acesta și compania va oferi varianta sa.

Aplicația Google Phone, cea care-i preinstalată pe telefoanele Google, conține deja opțiunea asta. E foarte probabil ca Google s-o ofere abia cu Android 11, dar face teste acum.

Cum o să funcționeze înregistrarea apelurilor pe Android

În esență, lucrurile sunt destul de simple ca să înregistrezi un apel pe Android. Inițiezi un apel și pe lângă toate butoanele pe care le aveai pe ecran mai ai unul: Record. Apeși, înregistrează, oprești, salvează. Apoi, ai conversația înregistrată în registrul de apeluri.

Fișierul audio poate fi distribuit mai departe, dacă vrei.

Ce oferă Google diferit de alte aplicații pentru Android e că va informa cealaltă persoană că apelul e înregistrat. Tocmai grija față de intimitatea conversației a fost cea care a împins compania să limiteze accesul la microfon și difuzor în timpul apelurilor. Mesajul de informare va fi standard și o alertă va fi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica