Cum îți ”îngheți” tab-urile în Google Chrome, îți faci sistemul mai sprinten și câștigi autonomie

0 1


Dacă îți petreci majoritatea timpului din fața laptopului pe internet, sunt șanse mari să folosești Google Chrome și să ai foarte multe tab-uri deschise. Acestea consumă foarte multă energie și îți fac sistemul surprinzător de lent, dar există o soluție.

Din virtutea inerției și din cauza faptului că nu vrei să pierzi articolul acela interesant pe care l-ai descoperit în urmă cu o săptămână, este foarte ușor să ajungi la câteva zeci de tab-uri deschise. Indiferent dacă multe dintre ele sunt utile sau inutile, un lucru este sigur, consumă energie și resurse de calcul. 

În cazul în care ești pornit să nu-ți închizi niciodată tab-urile accesate cu mult timp în urmă, alternativa implică să le îngheți. Ideea de a le suspenda pare destul de abstractă la prima vedere, dar este mult mai benefică decât ai crede. Se referă la transpunerea tab-urilor cu pricina în linkuri care sunt accesate din nou în momentul în ai redeschis tab-ul. Astfel, niciodată nu vei pierde ce ai deschis în urmă cu o lună, dar nici nu-ți va mai consuma resurse. În plus, informațiile tale sunt în permanență la un click distanță.

Pentru a materializa acest proiect, ai nevoie de o extensie de Google Chrome intitulată The Great Suspender, descărcabilă gratuit din Chrome Web Store. Extensia este promovată ca un instrument pentru a-ți face sistemul mai sprinten și afirmația cu pricina nu reprezintă o exagerare.

În mod implicit, îți sunt…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica