Cum îți faci cont la ING fără să pierzi timp cu mersul la bancă

0 4

ING Bank a derulat în ultimii doi ani o campanie puternică de digitalizare. Acum face cel mai important pas în acest proces.

Dacă ai peste 18 ani și n-ai cont la ING Bank, dar vrei unul, vei putea să-l obții fără mers la bancă. ING a implementat procesul prin care îți faci cont online și primești cardul acasă, prin curier, fără taxe suplimentare.

Cei care doresc pot deveni clienţi fără a vizita vreo sucursală, ci prin aplicaţia Home’Bank. Printre condiţiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără că noul client are peste 18 ani, rezidenţă fiscală în România şi un card de debit ataşat unui cont la o altă bancă, aflată tot România.

Banca susține că ți-ai putea obține contul în 10 minute. Apoi, vei putea activa opţiunea de plată cu telefonul, ING Pay (pe Android).

ING Bank susține că, în prezent, aproximativ 90% dintre interacţiunile dintre clienţi şi bancă au loc în aplicaţia Home’Bank. Totodată, unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat în Home’Bank şi peste 150.000 de clienţi plătesc la magazin cu telefonul, fie cu Pay (Android), fie cu Apple Pay.

Ce beneficii ai dacă îți primești salariul în cont ING?

  • Zero comisioane pentru retrageri de la orice ATM din lume
  • Zero comisioane de administrare pentru contul curent în lei
  • Zero comisioane de emitere și administrare pentru card de debit contactless
  • Zero comisioane pentru încasări și plăți
  • Zero comisioane pentru aplicația…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica