Cum îți este corpul afectat de folosirea telefonului

0 2


În zilele noastre, se pare că toată lumea are un smartphone. De la copiii de 8 ani până la cei în vârstă de 80 de ani, toată lumea este conectată constant prin intermediul telefoanelor lor. Dar te-ai gândit cum îți afecteaza forma mâinii folosirea îndelungată a telefonului?

Oamenii își folosesc telefoanele pentru muncă, distracție, comunicare, jocuri etc. Se pare că nu există nimic pe care aceste dispozitive să nu îl poată face.

Toată lumea dorește să pună mâna pe cel mai recent și cel mai bun telefon, dar există, de fapt, un motiv ciudat pentru care ar trebui să fim atenți la utilizarea telefonului: schimbă mâinile oamenilor.

Problema despre care e vorba se numește sindromul telefonului „pinky smartphone”

„Pinky smartphone” apare atunci când degetul tău mic are o lovitură în apropierea primei articulații din modul în care ții telefonul. Uită-te la mâinile tale chiar acum – observi diferențe între formele degetelor tale mici?

Acest fenomen ciudat se întâmplă când ții telefonul într-un mod greșit. Deci, ce este „pinky smartphone”? Ei bine, este degetul tău mic, îndoit sau curbat, cauzat de modul în care ții telefonul în mână.

Mulți oameni își echilibrează smartphone-urile pe degetele mici pentru a împiedica telefoanele să se clatine sau să nu cadă din mână. Ridică-ți telefonul și ține-l în mod natural. Dacă faci acest lucru, ai putea fi expus riscului de a obține acest…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica